Pop-Up shop + Jubel = STAS!

Jubel Pop-Up Shop!

Det kuleste jeg gjør med Jubel er å lage Pop-Up Shop. Dvs en midlertidig butikk. Da får jeg dekorere og pynte et helt lokale med alle Jubels produkter, vise frem tips til styling og ikke minst møte alle dere hyggelig kunder! Responsen var helt fantastisk da vi gjorde om lokalene til Is It So Collective på Grünerløkka og lagde en barnebutikk helt utenom det vanlige. Vi hadde paradis på gulvet, bursdagsselskap med heliumsballonger, godteri og popcorn til barna, flere innredede barnerom med ulike temaer: stor gutterom med spillkonsoller, discokuler og raketter, babyrom med Stokkeseng, elefanthode, vimpelrekke, wallstickers og mathcende plakater, barnerom med diy tipi, puter, Miffy-lampe og teppe på gulvet, en egen bilvei med lekenbil, bilpute, plakater og bilvimpler, en by med skyline, hus på veggen, puter og dukkehus, og en eksotisk del med flamingoer og fruktplakater! I tillegg severte vi gratis kaffe, saft og boller. Det var fire utrolig kule dager, med masse besøk, fornøyde kunder og en veldig glad designer! Dette må vi gjøre snart igjen. Takk til alle som kom og gjorde opplevelsen enda bedre! Her ser dere noen bilder fra vår Pop-Up Butikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *