Nye plakater fra Jubel!

Søte nyheter

Vi utvider sortimentet hele tiden, og denne gangen er det nye plakater som er kommet inn i shoppen! Først ut var de tre plakatene designet etter messen i Køben med inspirasjon fra de nordiske fargene… Disse er allerede blitt utrolig populære og vi har flere motiver i tankene som kan få en dose skandinavisk touch.

Nye Jubelfanter

En annen favoritt er de nye Jubelfant-plakatene. Vi er som dere kanskje vet snart utsolgt for den Rosa Jubelfant-wallstickeren, for dette motivet er det tydeligvis mange som liker… Vi jobber nå med å sende nye Jubelfanter i wallsticker-trykken og tror nok du vil se alle disse tre fargenyhetene som Jubelfant-wall stickers før jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *