Jublende fint hjemme hos Litehi

Kreativt pyntet med Jubel

Stine Ovidia Saxen-Sydow er en av de mest kreative jentene jeg har “blitt kjent” med gjennom Instagram. På sin instagramprofil @litehi og på bloggen litehi.no viser hun frem sitt fargerike og morsomme hjem! Hun innreder med en kreativ vri og gjør det på nye og spennende måter hele tiden. Jubel passer perfekt inn hjemme hos henne, og å se nye Jubel-bilder er like spennende hver gang. Hun dekorerer både barnerom, stue og kjøkken på en leken og alltid fargerik måte. Her kan du se en rekke bilder av hennes hjem, pyntet med Jubel!

Jeg er så imponert av hva hun får til! Her er det rett og slett bare å la seg inspirere og sette i gang å pynte barnerommet! Alle Jubel-produktene finner du i shoppen, tenk så fine julegaver…

1 thoughts on “Jublende fint hjemme hos Litehi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *