NYHETER!

Fargesterke plakatnyheter fra Jubel!

Jubel har fått en helt ny serie, nemlig Frukt! En pekeplakat med mange ulike frukt og bær hvor barna kan lære seg både hva de heter og for de større, hvordan det skrives. Ananasen og pæra har fått sine egne plakater i to ulike fargekombinasjer. De passer superfint sammen med pekeplakaten. I tillegg har både Jubelfanten og Jubelby fått nytt liv i Drømmeland, Spillet og Huset. Sammen passer de perfekt inn i Jubel-verdenen hvor du kan mikse og matche alle produkter. God shopping!

Upload Image...

One thought on “NYHETER!

  1. Maria says:

    For noen freeshe nyheter! Frukt plakatene er akkurat de fargeinnslagene vi trenger på vårt nye kjøkken? Og heldigvis har vi plass til en elefantplakat til på rommet til lillegutt ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *