Flamingo Cool

Visste du at …

… Pow-plakatene ble til en kveld etter en ide jeg hadde hatt i hodet lenge. Jeg la først ut Soft Pow! med myke pasteller, på Instagram og spurte om dette var noe jeg burde legge i shoppen. Responsen var helt fantastisk og mange kom med fargeønsker for sin favoritt-Pow!-plakat. Jeg lagde tre til og mange bestillinger kom allerede første kvelden. @kvinnse kom med en forespørsel om en flamingo i Pow!-universet, sammen med en ny fargekombo med innslag av grått. Jeg sendte henne to varianter med en babyflamingo og en voksen. Den ble akkurat sånn hun ønsket seg, og dagen etter var Flamingo Cool og Flamingo Pow på vei til henne! Alle Pow!- og begge Flamingo-plakatene ser du her. Du finner alle sammen i shoppen, hvilken er din favoritt? Husk at du også kan sende inn ønsker for en ny plakat!

 

 

Flamingo cool plakat

 

plakat flamingobaby

Flamingo cool

Flamingo Cool hjemme hos @ingerslille

Jubel-jubelshop-plakat-barnerom-flamingo-fargerik-Pow-PowFunkie

Jubel-jubelshop-plakat-barnerom-flamingo-fargerik-Multi-powMulti

Jubel-jubelshop-plakat-barnerom-flamingo-fargerik-Cool-PowCool

Jubel-jubelshop-plakat-barnerom-fargerik-Super-powSuper

Jubel-jubelshop-plakat-barnerom-POW-fargerik-tekstSoft

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *