Kreative kule damer!

Kul lunsj!

Idag var jeg på en utrolig hyggelig lunsj, med mange bra damer. Vi er alle designere og gründere, og savner kolleger og noen å sparre med! Idag møttes vi på Espresso House i Markveien på Grünerløkka, og utvekslet erfaringer, historier, bakgrunn, planer, mål osv og planla sammen kule ting i tiden fremover. Lover å holde dere oppdatert… De som var med var Mette (@kaos_wellprepared), Heidi (@muffinogmarianne), meg (@jubelshop), Warunee (@plystredesign), Cecilie (@madebycecilie), Annika (@kzon15), Cathrine (@catogbjorn), Hanne (@lovedalesstudio) og Gineline (@kaos_wellprepared). De fleste av oss har kun møttes gjennom Instagram før, så presentasjonen ble feks : hei, jeg er Henriette fra jubelshop :o). Gleder meg til neste møte, for en inspirerende og flink gjeng!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *