Full Jubel hos Vesle

Besøk den koselige butikken Vesle på Løkka!

Her jubles det alltid, og de søte jentene som jobber der møter deg alltid med et stort smil og gode tips. De har utrolig fine varer å vise frem, og det er vanskelig å gå herfra uten en gave eller nye barneklær i posen. Og det beste av alt, de har et stort utvalg av Jubel! Se de inspirerende bildene, og ta en tur innom. Du finner garantert noe de små blir glade for. Her er butikkinnehaver Anja Holmgrens egne erfaringer om Jubel:

Jubel hos Vesle på Grünerløkka

“Jubel ble presentert for meg gjennom en venninne og jeg falt umiddelbart for produktene! Plakatene er superfine å henge på barnerommet eller i stua. Vimpelrekkene er utrolig fine å bruke som en del av interiøret hjemme eller om du skal arrangere babyshower eller barneselskap. Og det faktum at vimpelrekkene er utrolig forseggjort i tykt papir, printet på begge sidene og sydd fast med tråd gjør jo at akkurat dette produktet føles som noe mer håndfast som du kan ta frem år etter år. Vesle har hatt stor suksess med blant annet wallstickerne. Rett og slett fordi de er geniale gaver! Wallstickersene er utrolige kule å leke seg med, og man skal ikke være redd for å sette de feil, for man kan gjerne ta de av og på flere ganger uten at det påvirker verken vegger eller limet på selve wallstickersen. Kortene til Jubel er noe vi alltid har mye av fordi vi selger en god del gaver, og da passer det jo fint med et muntert lite kort til! Hos oss på Vesle er vi glade i Jubel sine fargesterke og morsomme produkter og anbefaler det videre med jubel og glede!” – Anja
Følg Vesle på Instagram: _vesle_ og på Facebook www.vesle.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *